HomeZomer 2016Miracles by Annelien Coorevits - Zomer 2016

Miracles by Annelien Coorevits - Zomer 2016

Subtiele creaties en exotische kleuren

Na een schitterende start is de collectie Miracles by Annelien Coorevits aan haar tweede seizoen toe. Het eerste seizoen kon rekenen op meer dan 100 verkooppunten, van boetieks tot juweliers. Komende lente wordt de collectie verder uitgebreid met twee nieuwe sublijnen: de Exclusive en de Temptation collection. Ook nieuw is de tassenlijn.

Betaalbare juwelen en accessoires met een hoogwaardige afwerking en een modieuze uitstraling, dat is de sleutel van het succes van Miracles. Deze Belgische accessoirecollectie is een samenwerking tussen Annelien Coorevits en Wim en Hilde De Valck. Annelien is het creatieve talent achter de collectie terwijl Wim en Hilde ervoor zorgen dat Anneliens ideeën perfect worden uitgevoerd binnen de timing en volgens de hoge kwaliteitsstandaard van deze Belgische collectie. Een deel van de collectie wordt handgemaakt in een familiebedrijf in India dat al drie generaties lang juwelen maakt en nu uitsluitend voor Miracles werkt.

“De enthousiaste reacties op de eerste collectie hebben ons sterk geïnspireerd voor het tweede seizoen,” zegt Annelien. “Aangezien ook juweliers sterke interesse hadden voor het label, hebben we de Exclusive lijn ontwikkeld in massief zilver en 14karaats verguld metaal. Het betaalbare aanbod voor de jeugd hebben we uitgebreid met de Temptation collectie die qua kleuren en materialen een echte zomercollectie is. Ikzelf miste dan weer tassen in de collecties, zowel de leuke clutch voor een feestje als het hippe rugzakje en de grote handtas voor elke dag. Voor mij moet een handtas ruim zijn, ik stop er van alles in. Dat is ook nodig wanneer je een druk leven leidt”.

Het universum van Miracles is sterk uitgebreid en splitst zich uit in verschillende sublijnen, van prachtige juwelen in massief zilver tot interieurparfums.

AC Collection

De AC collectie is de uitgebreide basiscollectie en weerspiegelt helemaal de stijl van Annelien Coorevits. De collectie is heel toegankelijk qua prijs en stijl. Ze omvat veel armbandjes met kleurige kralen die je onderling kan combineren, mooie hangers van chirurgisch staal, naast een brede waaier van oorringen.

Handmade collection

De Handmade Collection is artisanaal gemaakt en omvat veel halfedelstenen met elk hun rijke symboliek. Een brede armband met fijne hartjes in filigraan verwerkt, vormt hier het ideale Valentijnsgeschenk. Blikvanger in de collectie is een smaragdgroene onyx die opduikt in de hangers en in de oorringen.

Exclusive collection

De Exclusive Collection is een nieuwe lijn binnen de Miracles familie. Deze collectie typeert zich door haar uitgepuurde vormgeving en prachtige zettingen met zirkonen. De collectie omvat juwelen van massief zilver en van 14 karaats verguld metaal.


Temptation collection

Jong, speels en een tikje exotisch dankzij de felle kleuren, dat is de gloednieuwe Temptation Collection in een notendop. Deze pittige collectie omvat armbandjes en hangers met liefdesboodschappen. Grote creolen met kleurige kralen stralen een paradijselijk eilandgevoel uit. De pittige kleuren van deze collectie spelen in op de zomermode. Dankzij hun budgetvriendelijke prijzen liggen ze in het bereik van een jong publiek.

Sjaals en tassen

De tassen zijn gemaakt van ecoleder en afgewerkt met details van echt leder. Ze zijn beschikbaar in zes kleuren zodat ze vlot combineerbaar zijn met elke outfit. De modellen met franjes in suède zijn geïnspireerd op de seventies, andere zijn dan weer heel tijdloos qua vormgeving. Enveloptassen en kleine clutch modellen worden aangeboden met een afneembare schouderriem. De prijzen variëren van 40 tot 90 euro.
Sjaals in een waaier van zomerse kleuren en etnische motieven, in licht katoen of zijde, maken het aanbod compleet.

Geurkaarsen uit de Provence

Annelien Coorevits houdt van heerlijke maar discrete geuren in het interieur. De lijn geurkaarsen, gemaakt in Grasse, blijft dan ook in de collectie. Ze zijn beschikbaar in vijf geuren en kleuren en in drie formaten. Naast geurkaarsen is er ook een diffuser.

Miracles by Annelien Coorevits
Biesboslaan 7C
1785 Hamme
www.miraclescollections.be


Perscontact:
Media Mania
Magali Van Steenwinckel – magali@mediamania.be – 03 213 07 45